Site Overlay

Over ons

Toen ik als puber de eerste fietsbladen onder m’n neus kreeg met daarin razendmoderne ontwikkelingen op het gebied van mountainbikes (toen nog in kinderschoenen), stond ik bij alle plaatjes te glunderen wat voor moois en high-end uit Amerika kwam.

Ik kon er alleen maar van dromen.

Nu 30 jaar later werd ik als horeca-ondernemer zwaar getroffen door de coronacrisis en heb ik voor mezelf de hobby weer opgepakt; bedacht om deze high-end fietsen die nu vintage zijn op te kopen, op te knappen en deze aan te bieden aan mijn gasten.

Van een Koga Miyata van 22 jaar oud – eerste eigenaar mèt de originele onderdelen erop – tot aan een Canondale Raven Super V2000; de meest prachtige exemplaren staan te blinken om op pad te gaan. Direct vanaf ons domein, zo het natuurgebied in. Vanzelfsprekend met tips en diverse routes.

De hobby is een beetje uit de hand gelopen -iedereen werd zo enthousiast- dat er deze speciale website voor is ontwikkeld. Inmiddels is mijn compagnon Erik van der Pasch als technisch brein in het fietsenverhaal gekomen. Hij reviseert alle fietsen en bewaakt de kwaliteit.

De fietsen zijn te huur, ook als je geen gast bent van het Hof van Vijfeijken kun je uiteraard de fietsen huren.

Denk je daarna “dit vind ik toch wel zó leuk?” Doe dan een mooi bod en hij is van jou! Dan zoeken wij weer naar een andere vette vintage fiets. Die uitdaging blijft mooi.


Vette Vintage Fietsen is een onderdeel van conferentieboerderij Hof van Vijfeijken.